top of page

Soms is het gewoon lastig

Soms kan omgaan met personeel gewoon heel lastig zijn, laten we eerlijk zijn.


Het lijkt wel of ze niet betrokken zijn zoals jijzelf. Soms zijn ze “uren” afwezig en hebben het alleen maar over zaken die niets met hun werkzaamheden te maken hebben. Je irriteert je rot omdat ze al een half uur praten over de dood van een cavia maar geen tijd hebben om klanten te bellen of die zeurende klacht op te lossen. Zucht.


En dat kan jou als leidinggevende gek maken. En terecht. Maar wat kan jij daaraan doen, en kan je van je team wel dezelfde betrokkenheid verwachten als die van jezelf? En moet je dat eigenlijk wel willen?


Vragen vragen en nog eens vragen, het kost bakken energie en uiteindelijk gaat het over in stress. En dat is jammer.


Want het goede nieuws is: het kan anders, echt het kan veranderen. Die verandering moet als eerste bij jou vandaan komen, want als jij niet veranderd veranderen jouw mensen zeker niet. De wijsheid ‘als je morgen doet wat je vandaag deed zal er niets veranderen’ geldt hier zeker.


Ik kan je helpen met deze verandering dmv 1 op 1 sessies. Hoe vaak jij die nodig hebt hangt van jou af, je wil om te veranderen en je focus op wie je nu bent en wie je uiteindelijk wil zijn als leider. Maar stuur een mail naar martijn@marden22.com. Dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Leuk!


Ik ben niet van de zogenaamde ‘ binnen 1 dag opgelost ’ trucjes.. Overtuigingen die je nu hebt en die je huidige gedrag veroorzaken zijn opgebouwd in alle jaren die je leeft. Die verander je niet in 1 dag. Was het maar zo makkelijk. Ik ga voor persoonlijke ontwikkeling voor en door jou. Leiderschap is altijd persoonlijke ontwikkeling. Ik geef je handvaten en begeleid je naar je nieuwe manier van leidinggeven door jezelf te zijn. Je mensen voorop te zetten en de kwaliteit van uitvoering zal het verschil maken.Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page